X

Menu

  • Kantoorruimte in Nieuwegein
  • Kantoorruimte in Nieuwegein
  • Kantoorruimte in Nieuwegein
  • Kantoorruimte in Nieuwegein
  • Kantoorruimte in Nieuwegein
Menu

Locatie

Het object is gelegen direct aan de doorgaande Zuidstedeweg, wat een uitstekende zichtlocatie opleverd. Naast deze zichtlocatie grenst het stadscentrum van Nieuwegein aan de andere zijde waardoor winkels en gezellige restaurants binnen 2 minuten lopend te bereiken zijn.

Eigen vervoer
Het object is met de auto vanaf de rijkswegen A2, A12 en A27 uitstekend bereikbaar. Parkeren is mogelijk op eigen terrein welke middels een slagboom met videofooninstallatie is afgesloten. Daarnaast is de openbare parkeergarage “Het Theater” aan de overkant van kantoor Zoomers gelegen.

Openbaar vervoer
Connexxion sneltram biedt middels een frequente verbinding een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer van en naar Utrecht CS. De tramhalte bevindt zich aan de overkant van het kantoor Zoomers. Centraal station Utrecht is middels deze verbinding binnen 20 minuten te bereiken.

Daarnaast is ook het busstation van Nieuwegein op enkele minuten loopafstand gelegen. Met de streekbuslijnen 74 en 77 is de locatie bereikbaar vanuit Utrecht en diverse delen van Nieuwegein.

Streekbus 46 rijdt vier keer in het uur vanuit Vianen naar Nieuwegein. Vanuit Houten is Nieuwegein twee maal per uur te bereiken met streekbus 48.